hundar

hundar

DM

tävlingPosted by Anki Sun, August 30, 2015 18:08
Igår var vi i Danmark och tävlade, Knatte han tackar för sig och kommer nu att bli en pensionär och förhoppningsvis få bli pappa snart igen :)

Tapper kämpade på fint och kom 2 hundradelar efter segraren, vilket fint lopp han gjorde!

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post13

DM

tävlingPosted by Anki Sat, August 29, 2015 04:37
Idag ska vi över till Danmark och killarna ska springa i finalen till Danska mästerskapet. Jag har väl inte så stora förväntningar med tanke på att killarna inte är i kondition men det ska bli kul att komma över till Danmark, stämningen i Danmark är avslappnad och trevlig och dessutom är där ganska mycket publik.

Knatte gjorde en träning förra helgen på en riktigt fin tid och Tapper gjorde ett fint lopp och slutade på en 4:de plats.

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post11

Killarna

tävlingPosted by Anki Sun, June 28, 2015 23:15
Idag den 28/6 var vi och tränade i Landskrona och Tapper han imponerade mycket på mig, han har en väldig snabbhet och min största önskan är att han får visa det på banan också. Neo ( I Am Shish) var med för första gången och det tog han fint. Han sprang efter släphare och boxtränade.

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post6

träning

tävlingPosted by Anki Sat, June 06, 2015 21:23
Idag var jag iväg med Knatte, Tapper och Fröken (I Am Panjch) i Landskrona och tränade. knatte, Tapper och Trigger sprang 480m och jag var jätte nöjd med killarnas prestationer även om det märks på Knatte att han är en veteran. Fröken sprang ett varv med bravur och jag tycker mig se mycket go i henne men det kan bara tiden avvisa.

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post4

Årets första tävling

tävlingPosted by Anki Mon, June 01, 2015 11:55
Den 30 Maj blev det våran första tävling, Knatte sprang ett veteranlopp på 320m och Tapper sprang i ett klass 1 lopp på 480m. Till min stora lycka vann båda mina killar, Tapper tog starten och bara sprang på och duktiga Axa gjorde ett fint lopp men kom aldrig ifatt sin bror. Jag kunde inte varit mer glad över mina två killar. Tack Landskrona för en fin tävling.

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post2