hundar

hundar

Rebbe

valparPosted by Anki Sun, May 22, 2016 00:25
Goa Rebbe växer fortfarande så det knakar, innan tog jag ibland fel på honom och hans mor Klubban men nu blir det fel mellan honom och hans far Knatte.

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post15

Rebel I Am

valparPosted by Anki Sun, August 30, 2015 18:12
Rebel I Am är en riktig äventyrare och smiter iväg på sina egna små utforskningar hela tiden. Igår hittade han en flisfilt som han tyckte att den ska tuktas, han tog tag i den och bet och släpade iväg med den, Goa lilla Mini!

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post14

De tre killarna

valparPosted by Anki Sat, August 29, 2015 04:41
De tre killarna växer så det knakar, de har börjat gå och deras aptit är stor. Jag blir mer och mer förtjust i dem ( nackdelen med en liten kull) deras personligheter börjar komma fram. Jag älskar dessa tre killar.

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post12

De tre killarna

valparPosted by Anki Sun, August 09, 2015 11:51
De tre killarna växer snabbt och är nu runda och goa. Jag har kommit på vad de ska heta, Rebel I Am, Rebel Man och Rebel He Is. Klubban tar väldigt väl hand om sina valpar och Knatte fortsätter att vakta mor och söner.

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post10

Knatteklubbisarna är födda!

valparPosted by Anki Thu, August 06, 2015 12:24
Nu äntligen har valparna kommit, Det blev 3 helt underbara killar.
Den ene liknar sina föräldrar och ska heta Rebel I Am, en till svart med bokstäverna L A på bröstet och en fawn med ett T på bröstet, de ska heta Rebel Man och Rebel He Is. Klubban är jätte duktig med sina valpar och Knatte vaktar över mor och barn.

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post9