hundar

hundar

SM

allmäntPosted by Anki Sun, June 28, 2015 23:25
Jag går här i val och kval om jag ska ställa upp Knatte i veteran SM, 320m är väldigt kort för honom. Tex i CGRC Classic slutade han som trea men lede överlägset vid harstopp, så vi får se vad jag gör.

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post7

Löp tik i huset

allmäntPosted by Anki Mon, June 01, 2015 12:04
Nu har Klubban (Rebel Lee Siyan) börjat löpa, det blev lite tidigare än väntat. så nu blir det valpar inom kort här på kenneln, spännande. Knatte ska äntligen bli pappa!! Det enda som är lite synd är att Klubban inte hann visa vilken duktig tävlingshund hon är, kanske hon kan tävla som veteran till nästa år istället?

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post3

Klubban har licens

allmäntPosted by Anki Mon, May 18, 2015 20:19
Igår (17 Maj) tog Klubban (Rebel Lee Siyan) sin licens på Landskrona banan, tack Landskrona, hon gjorde det med bravur, hon kom ut ur boxen som en flygande raket men Knatte och Puma tog henne i böjen, tror det är en del rutin som kommer behövas.

Fröken sprang för första gången från box och det gjorde hon med stor försiktighet.

Tapper sprang 550 blev lite trött i slutet men fick vad jag tycker en bra tid.

Jag är väldigt nöjd och glad, nu är det bara att sätta igång.

I helgen ska jag och Suss åka till Irland och hämta hem Larry till Lena och Gustav det ska bli så kul.

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post1

Inskolning

allmäntPosted by Anki Tue, May 12, 2015 16:45
Just nu håller vi på med inskolning av Rebel Lee Siyan (Klubban) och det har fungerat väldigt bra, hon har solo på kort och medel. ungtupparna har sprungit varv och även här ser det bra ut. Valpen som blev såld till Danmark I Am Jeck (Gaia)har tagit sin licens med bravur, stolt blir man.

På Torsdagen 14 Maj ska jag och ett par av hundarna till Jägersro på gentlemansdagen det ska bli kul och på söndag har vi i Cimbria klubben prova på dag och jag hoppas att det ska bli licens på Klubban då.

  • Comments(0)//hundar.hankosgreys.nu/#post0