hundar

inga valpar i åravel

Posted by Anki Tue, December 06, 2016 18:37

Har tagit beslutet att inte para Klubban (Rebel Lee Siyan) i år.

Rebbevalpar

Posted by Anki Sun, May 22, 2016 00:25

Goa Rebbe växer fortfarande så det knakar, innan tog jag ibland fel på honom och hans mor Klubban men nu blir det fel mellan honom och hans far Knatte.

Rebel I Amvalpar

Posted by Anki Sun, August 30, 2015 18:12

Rebel I Am är en riktig äventyrare och smiter iväg på sina egna små utforskningar hela tiden. Igår hittade han en flisfilt som han tyckte att den ska tuktas, han tog tag i den och bet och släpade iväg med den, Goa lilla Mini!

DMtävling

Posted by Anki Sun, August 30, 2015 18:08

Igår var vi i Danmark och tävlade, Knatte han tackar för sig och kommer nu att bli en pensionär och förhoppningsvis få bli pappa snart igen :)

Tapper kämpade på fint och kom 2 hundradelar efter segraren, vilket fint lopp han gjorde!

De tre killarnavalpar

Posted by Anki Sat, August 29, 2015 04:41

De tre killarna växer så det knakar, de har börjat gå och deras aptit är stor. Jag blir mer och mer förtjust i dem ( nackdelen med en liten kull) deras personligheter börjar komma fram. Jag älskar dessa tre killar.

DMtävling

Posted by Anki Sat, August 29, 2015 04:37

Idag ska vi över till Danmark och killarna ska springa i finalen till Danska mästerskapet. Jag har väl inte så stora förväntningar med tanke på att killarna inte är i kondition men det ska bli kul att komma över till Danmark, stämningen i Danmark är avslappnad och trevlig och dessutom är där ganska mycket publik.

Knatte gjorde en träning förra helgen på en riktigt fin tid och Tapper gjorde ett fint lopp och slutade på en 4:de plats.

De tre killarnavalpar

Posted by Anki Sun, August 09, 2015 11:51

De tre killarna växer snabbt och är nu runda och goa. Jag har kommit på vad de ska heta, Rebel I Am, Rebel Man och Rebel He Is. Klubban tar väldigt väl hand om sina valpar och Knatte fortsätter att vakta mor och söner.

Knatteklubbisarna är födda!valpar

Posted by Anki Thu, August 06, 2015 12:24

Nu äntligen har valparna kommit, Det blev 3 helt underbara killar.
Den ene liknar sina föräldrar och ska heta Rebel I Am, en till svart med bokstäverna L A på bröstet och en fawn med ett T på bröstet, de ska heta Rebel Man och Rebel He Is. Klubban är jätte duktig med sina valpar och Knatte vaktar över mor och barn.